😱 [TERKEJUT] TENGOK PUAN IDAYU BERJAYA TRANSFORM. HILANG LEBIH 80KG. HANYA AMAL DETOX INCHLOS!

Repeat ORDER sangat tinggi! Hampir 3000 Pelanggan REPEAT Setiap Bulan! Digunakan oleh ramai selebriti Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei…

Dalam 10 tahun terakhir, pengamal DIET seluruh Malaysia dah berbelanja lebih dari 10 bilion ringgit untuk segala jenis diet dan produk diet. Tapi, berat badan still naik je. Kalau nak kurus serta maintain, boost metabolism anda dan elak masalah kesihatan. Kena tahu THE REAL story kenapa DIET selalu flip-flop, dan rahsia nak control balik bentuk badan dan kesihatan.

Ingat ya. Lebih drastik anda diet. Lebih drastik lantunan lemak dan berat badan anda alami. Sebaik saja anda berhenti dari diet dan bersenam!

Nak tahu RAHSIA KURUS?

Kenapa susah sangat untuk anda nak jaga berat badan dan maintain?

Hakikatnya, Insulin Resistance dan OTOT KECUT adalah punca utama, tapi industri diet dan farmasiutikal tak kan cerita. Kenapa? Sebab mereka nak buat anda supaya jadi lagi teruk dan mereka nak anda diet sampai hujung nyawa.

Akhirnya pengamal DIET akan ambil keputusan yang lebih membahayakan kesihatan dan boleh bawa maut seperti, sedut lemak, pembedahan potong usus dan injek ubat kurus.

Apa maksudnya? Anda akan cepat “plateau”, mungkin langsung tak pernah capai berat badan idaman. Lagi teruk, bila STOP je diet lapar “tahan makan”. Berat badan anda naik balik dengan cepat dan drastik. Setiap kali ulang “proses” ni, peratusan lemak badan naik, tapi otot makin kecut dan metabolisme anda jadi slow.

Ni contoh kalau anda crash diet and hilang 50 kilo. 25 kilo hilang tu lemak, 25 kilo lagi yang hilang tu otot sihat.** Bila dapat balik berat badan, otot tak datang balik. Anda hanya tambah balik 50 kilo lemak.

Crash diet boleh kacau hormon yang kawal berat badan dan tingkatkan risiko anda dapat penyakit pelik yang serius. Kalau metabolisme slow, lemak senang naik. Amaran! Penting untuk anda jaga tahap glukosa dan insulin serta kurangkan otot kecut time turunkan berat badan.

Diet-diet yang Popular di Malaysia

“Semua Makanan Adalah Selamat, Jika Ambil Portion Mengikut BMI Badan. Jadi Jangan DIET Berlebihan. Nikmati Makanan.” — FM
Keto Rashes
⁠Candida Die-Off

Kesan diet yg sgt tak best! Keto – rashes ini sangat tidak best 😫 Dah 7 bulan buat atkins ni kali ke dua kena 😫 Dah macam katak puru dah kulit mengerutu… gatal +++++ 😫

Betul la orang kate beauty is pain 😫

Pengalaman ‘Candida Die-Off’ (tidak sama dengan Keto Rash), bila sesetengah orang mula diet karbohidrat rendah seperti LCHF, Ketogenic, Atkins Fasa 1.

Berikut adalah gambar peribadi yang diambil tahun lepas. Reaksi ini berlainan dengan sestengah orang, mungkin tidak beberapa teruk, ataupun lebih teruk tapi dasarnya sama.

Simptom-Simptom utama: -

Sebelum anda ambil langkah drastik macam suntik ubat kurus HYPE terbaru yang ada risiko kesan sampingan serius termasuk otot besar jadi kecut, beri sedikit tumpuan pada INCHLOS. Cuba fikir pasal INCHLOS dulu. Dengan INCHLOS, anda boleh kawal craving gula, lapar dan kurangkan otot jadi kecut. Cara paling selamat serta berkesan. INCHLOS akan buat anda rasa bersemangat dan FEEL GOOD untuk capai berat badan idaman.

"Apa yang dikatakan oleh company diet dan “process food” tu betul, kita takkan hadapi wabak masalah berat badan dan kesihatan macam sekarang. Misi kami di INCHLOS ialah membantu anda faham kenapa turunkan berat badan dengan cara yang betul sangat penting - dan kami akan tunjukkan anda cara BETUL untuk kurus, sihat dan maintain tanpa langkah drastik atau berisiko."

Selebriti, Duta dan Diet Coach

NORMAN HAKIM

 

Apa itu Insulin Resistance?

Insulin ialah hormon yang mempengaruhi metabolisme, penambahan berat badan, penuaan dan keseluruhan kesihatan tubuh badan. Keberkesanan insulin anda terjejas oleh diet tak seimbang yang tinggikan tahap glukosa dan SPIKE insulin. 

Menyebabkan glukosa berlebihan disimpan sebagai lemak. Tahap insulin yang tak sihat membawa kepada Insulin Resistance, pra-diabetes, diabetes tahap 2. Ia juga punca kepada pelbagai masalah kesihatan serius lain termasuk serangan penyakit jantung dan Alzheimer.

Insulin Resistance boleh mencetuskan tekanan emosi dan kegelisahan, menyebabkan keletihan melampau dan lapar teruk. Tidur yang penuh gelisah dan mimpi buruk. 

Serta simptom lain – semua ini mempengaruhi keputusan emosi seperti ketar tangan, makan dengan lahap, simpanan lemak yang berlebihan dan bernafsu terhadap makanan berlemak atau gula yang tinggi.

FEEDBACK TERKINI - Update 1 Jan 2024

Testimoni di laman web kami adalah pelanggan sebenar yang guna INCHLOS. Mereka ingin berkongsi cerita untuk membantu orang lain. INCHLOS tak gunakan influencer TikTok berbayar. Semua TESTIMONI adalah REAL!


Cuba perhatikan. Anda ada alami tanda-tanda “Insulin Resistance” tak?

Lemak perut yang berlebihan
Tambahan berat badan atau susah nak kurangkan berat
Keletihan melampau atau cepat penat
Tidak bertenaga
Stress, kegelisahan atau kemurungan
Susah tidur
Metabolisme lembab
Lapar dan teringin makan pada waktu yang tak sepatutnya
Ubat hospital tak boleh STOP
Tekanan darah tinggi
Kolesterol atau trigliserid tinggi
Pra-diabetes atau diabetes tahap 2
Masalah tiroid atau penyakit autoimun lain
PCOS atau masalah kesuburan

Kalau anda ada risiko Insulin Resistance, INCHLOS ada penyelesaian semulajadi untuk mengoptimumkan metabolisme dan membantu REVERSE Insulin Resistance, tingkatkan penurunan berat badan dan optimumkan kesihatan anda – dengan selamat dan cepat.

INCHLOS: penyelesaian semulajadi untuk Insulin Resistance ↓

inchlos detox

Pasukan saintis INCHLOS cipta Premium Chocolate Detox, makanan tambahan diet semulajadi yang dipatenkan dan terbukti berkesan secara klinikal. Solusi Lengkap Dan Pantas Untuk Turunkan Berat Badan Dan Masalah Perut Buncit Serta Mengawal Selera Makan.

Sains di Sebalik INCHLOS – mengawal glukosa, mengekalkan tahap insulin yang sihat. Sila STOP terus tabiat diet lapar konvensional yang anda lakukan adalah rahsia penurunan berat badan dan kelestarian kesihatan tubuh badan yang berpanjangan. 

Sekarang, anda boleh capai matlamat dengan tenang, senang dan nikmati makanan kegemaran tanpa rasa bersalah atau takut berat badan naik. Anda hanya perlu ambil INCHLOS, makan makanan seimbang dan tinggalkan produk diet lain. Berhenti amal diet yang pelik.

INCHLOS TERBUKTI SELAMAT UNTUK DIAMALKAN & DIUJI DI MAKMAL

Bahan-bahan yang digunakan dalam inchLOS Premium Chocolate Detox

INCHLOS MENGGUNAKAN BAHAN-BAHAN YANG TERBUKTI BERKESAN TURUNKAN BERAT BADAN MENGIKUT KAJIAN SAINTIS

Kajian 1 - Hoodia terbukti berkesan terhadap Obesiti

Kajian 2 - Green Coffee terbukti berkesan membakar lemak

Kajian 3 - Gardenia terbukti berkesan dalam meningkatkan metabolisma badan

TONTON VIDEO – LIHAT APA KATA MEREKA TENTANG INCHLOS

INCHLOS memberikan hasil yang mengagumkan kerana:

INCHLOS berkesan kerana ia menumpu kepada Insulin Resistance dan kesihatan metabolik. INCHLOS mengandungi 4 ekstrak tumbuhan dan 3 mineral dalam satu campuran eksklusif yang bekerja bersama-sama untuk MENGHENTIKAN penambahan berat badan dan mula bertindak dengan segera untuk membalikkan insulin resistance supaya badan boleh mula mengeluarkan lemak yang tersimpan.

INCHLOS akan beri tumpuan pada lemak visceral yang berbahaya dengan seimbangkan hormon yang mengawal metabolisme lemak dan karbohidrat.

INCHLOS akan beri tumpuan pada lemak visceral yang berbahaya dengan seimbangkan hormon yang mengawal metabolisme lemak dan karbohidrat.

Jadi ia mengawal tekanan, keinginan dan rasa lapar di antara waktu makan. Formula eksklusif ini diformulasi pada dos klinikal yang dikaji saintis dan terbukti membantu mengurangkan insulin resistance dan menipiskan lemak perut yang degil.

INI APA YANG BAKAL ANDA ALAMI SEPANJANG MENGGUNAKAN INCHLOS

Saya sangat HAPPY sebab ramai pengguna INCHLOS dapat rasa FASA TURUNKAN BERAT BADAN sama macam yang saya rasakan dulu” –Puan Idayu

INCHLOSS OWNER
FASA 1 - Waktu ni macam-macam perasaan ada. Sebab banyak sangat benda yang tak mampu nak buat sebab BERAT BADAN BERLEBIHAN. Bayangkan dengan berat 165KG, nak buat aktiviti lasak TAK BOLEH, Keyakinan diri pun SANGAT RENDAH... Sampaikan bila mengerjakan umrah pun tak sempurna macam orang lain.. INILAH TURNING POINT SAYA! SAYA NAK KURUS!
FASA 2 - Dengan sokongan dari keluarga, saya mula DETOX. Mula-mula main-main tapi lepas tengok semakin hari semakin longgar seluar dan baju. Saya semakin yakin dan konsisten detox dengan INCHLOS.
FASA 3 - Berkat usaha & sabar, hasilnya saya BERJAYA TURUN LEBIH 75KG. Alhamdulillah tak sangka, saya boleh kurus dengan santai. Macam tak percaya. Diet biasa-biasa, senaman pun ringan-ringan je.
FASA 4 - Berat semakin turun dan maintain. Tak macam time diet dulu-dulu...kejap naik-kejap turun.. Memang best detox guna INCHLOS. Dapat berat badan IDEAL , Kulit pun makin cantik. BERSIH & TAK KUSAM macam dulu-dulu. ALHAMDULILLAH. Anda kena cuba sekarang! KALAU SAYA BOLEH, ANDA PUN BOLEH!

3 CARA MUDAH AMALKAN INCHLOS DETOX

SIAPA YANG PATUT CUBA INCHLOS DETOX SEKARANG JUGA?

DAH RAMAI YANG BERJAYA KURUS DENGAN INCHLOS

INI SEBAB KENAPA ANDA PERLU PILIH INCHLOS BERBANDING PRODUK LAIN

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100%

TANPA BANYAK SOAL

Kami sangat yakin dengan produk yang kami tawarkan ini dapat membantu anda untuk TURUNKAN BERAT BADAN & JADI LEBIH SIHAT. Oleh itu, dapatkan INCHLOS DETOX anda di website ini sekarang dan jika berat anda tidak berkurang seperti yang kami janjikan, KAMI AKAN PULANGKAN WANG ANDA 100% TANPA SOAL.

Kenapa Anda Tak Cuba Jer Dulu…? Tak RUGI Pun…

PERTAMA : Anda boleh biarkan sahaja tanpa buat apa dan teruskan dengan berat badan berlebihan. Teruskan diet yang tak berkesan dan menyusahkan diri tapi tak ada result. Atau mungkin anda langsung tak buat apa-apa dan teruskan tahan malu dan sering tak yakin dengan diri sendiri ketika berhadapan dengan orang ramai..

KEDUA : Anda boleh cari alternatif lain untuk selesaikan masalah anda. 

Anda boleh teruskan guna apa sahaja produk yang lambat kesannya. Tapi, macam biasa. Anda akan tersalah pilih produk. Lepastu result yang anda nampak. Tak banyak sangat perubahan. Saya nasihatkan anda. Sila pastikan yang anda gunakan produk dijamin selamat dan berkesan.

KETIGA : Anda bagi peluang untuk cuba INCHLOS hari ini juga. Anda dapat turunkan berat badan anda, jadi lebih kurus dan sihat. Keyakinan diri pun bertambah 200%.

INCHLOS sangat memuaskan hati… sekiranya tiada sedikit pun perubahan berlaku…

JAMINAN WANG ANDA AKAN DIKEMBALIKAN

Bila kali terakhir anda diberikan jaminan KUKUH saat mencuba sesuatu produk?

Hari ini anda berpeluang nikmati jaminan 100% puashati, diberikan khas untuk anda. Jika produk ini anda dapati tidak sedap. Anda tidak suka botolnya. Anda tidak suka baunya. Anda tidak suka pakejingnya. Anda akan dapat wang balik tanpa sebarang soalan.

Anda harus amalkan produk yang dapat selesaikan masalah. Supaya dapat kesan yang anda inginkan. Pasti anda akan sangat gembira. Dapat MENANGI hati insan tercinta!

Terma & Syarat: Anda harus cuba sekurang-kurangnya pakej 4 botol. Anda akan rasa dan lihat hasilnya nanti.

3 Bulan dari sekarang. Perut anda akan kelihatan lebih kempis dari biasa. Ramai kenalan akan tegur nanti. Kau buat DIET apa? Jawablah… anda amalkan INCHLOS. Sebab sistem insulin resistant anda diperbaiki. Malah proses pembuangan sel lemak akan jadi optimum dan efisien.

Dapatkan sekarang!

pos

Permintaan INCHLOS sangat tinggi. Pernah alami putus stok akibat tempahan yang terlalu banyak. Repeat order yang tinggi dan telah ramai yang jadi ejen jualan. Produk yang sedap dan berkesan, akan dapat repeat order yang tinggi. Jadi kami hadkan pembelian kepada 4 botol maksima untuk setiap pelanggan.

DAPATKAN INCHLOS DETOX ANDA HARI INI

Buang Lemak Jahat, Turunkan Berat Badan & Jadi Lebih Sihat

PAKEJ MANA YANG LEBIH BERBALOI UNTUK RESULT YANG CEPAT?

PILIH PRODUK ANDA DI SINI

SINGLE DETOX1
+
RM97.00
DOUBLE DETOX1
+
RM187.00
TRIPLE DETOX1
+
RM267.00
MEGA DETOX1
+
RM337.00

Billing details

Malaysia

Your order

Product Subtotal
MEGA DETOX
  × 1
RM337.00
Subtotal RM337.00
Total RM337.00
  • Dapat Barang Baru Bayar

    Anda pilih COD semasa buat pembelian & Kami terus hantar.
    PERHATIAN: Pastikan alamat & nombor telefon anda BETUL – Pihak kurier akan hubungi anda terlebih dahulu sebelum buat penghantaran.

Faq - SOALAN LAzim

Bagi mereka yang bermasalah di bawah boleh mencuba minuman DETOX inchLOS untuk membersihkan kolon secara detoxifikasi : – Sembelit – Ketidakhadaman – Obesity/ Overweight – Perut Buncit – Perut tidak selesa/ bloated – Sinusitis/ Masalah kulit -Headaches/Migrain – Anxiety/ Depression Proses pembersihan colon membantu mengurangkan symptom dan memberikan keselesaan kepada pengguna

TIADA sebarang kesan sampingan. Detox inchLOS diformulasi oleh produk herba dengan kelulusan KKM. Ia sememangnya selamat digunakan.
Selalunya dicadangkan untuk pengambilan 1 kali sehari. Tapi bagi sesetengah pengguna yang mempunyai maalah sembelit dan ketidakhadaman dinasihatkan untuk penggunaan dua kali sehari untuk hasil yang bersesuaian.. Kesan penggunaan berbeza mengikut individu.
Jika anda mempunyai sebarang allergi, adalah dinasihatkan untuk berunding dulu dengan mendapat rundingan pakar kesihatan anda terlebih dulu. Sila menyemak bahan lengkap pada pembungkusan sebelum mencuba.
Jika anda mempunyai sebarang allergi, adalah dinasihatkan untuk berunding dulu dengan mendapat rundingan pakar kesihatan anda terlebih dulu. Sila menyemak bahan lengkap pada pembungkusan sebelum mencuba.
Jika anda mempunyai sebarang allergi, adalah dinasihatkan untuk berunding dulu dengan mendapat rundingan pakar kesihatan anda terlebih dulu. Sila menyemak bahan lengkap pada pembungkusan sebelum mencuba.
Matlamat inchLOS adalah untuk mengekalkan gaya hidup sehat bagi setiap penggunanya. Untuk menbgekalkan hasil yang terbaik hendaklah dengan makanan seimbang dan menjaga bahagian pemakanan seharian. Visi inchLOS adalah untuk penggunanya lebih sihat dan kelihatan hebat!
Anda boleh menyesuaikan pengambilan supaya 5-8 jam sebelum anda mempunyai waktu lapang . Bagi mereka yang mempunyai jadual sebuk siang hari dinasihatkan mengambil DETOX inchLOS selepas pukul 3 petang
Pergerakan usus dan proses membuang akan lebih aktif semasa seminggu awal pengambilan kerana proses detoksifikasi usus besar sedang berlangsung. Ketika proses ini, toxin-toxin dalam perut dan usus dapat dinyahkan dari badan ada melalui peluh dan pembuangan air kecil dan besar.
Jika ini kali pertama anda mengambil detox, inchLOS tidak mencadangkan sebarang senaman berat dan tidak berlebihan. Proses detox memerlukan badan untuk berehat dan rejuvinasi badan. Namun senaman ringan 45 minit 3 kali seminggu adalah sangat baik untuk mengekalkan gaya hidup sihat. Pengguna dinasihatkan untuk memantau keadaan badan supaya tidak tertekan dan membuang toxin dari badan secara semulajadi dan tidak tertekan
TIDAK disarankan. Dikhuatiri, anak dalam kandungan mungkin terdedah kepada toxin yang dikeluarkan dari badan melalui system saluran darah dari ibu kepada kandungan dalam rahim.
SANGAT disarankan. Untung mendapatkan semula bentuk badan semula sebelum proses kelahiran, DETOX inchLOS sangat sesuai bagi menyahkan toksin dari badan, melancarkan proses pembuangan tanpa sembelit, membuang angin medu dalam rahim ibu, dan menyekat selera makan.

Disclaimer: Testimonials found at https://inchlos-detox.com/ and/or from Inchloss Detox are unverified results that have been forwarded to us by users of the product. The results may vary for each individual and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results within a specific period of time.

IMPORTANT: Earnings and Legal Disclaimers

Disclosure: No affiliation with Google LLC, Google, or Google partners. All trademarks of Google products are the property of Google LLC.

This site is not part of, or endorsed by, Facebook, Google, Snapchat, Twitter or any social medial platform in any way.

FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. YOUTUBE and GOOGLE are trademarks of GOOGLE, LLC. SNAPCHAT is a trademark of SNAP, Inc. TWITTER is a trademark of TWITTER, Inc.

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.

*DISCLAIMER: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are from real men and/or women, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that everyone will achieve the same or similar results. Each individual has unique experiences, exercise habits, eating habits, and applies the information in a different way. Thus, the experiences that we share from other people may not reflect the typical users’ experience. However, these results are meant as a showcase of what the best, most motivated users have achieved.

LEGAL DISCLAIMER: These products are not intended to diagnose, prevent, treat, or cure any disease.

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

All Right Reserved: INCHLOS 2024

You cannot copy content of this page

Scroll to Top